sporthal

De gemeentelijke sporthal August Wyn is gelegen in de Landbouwstraat 145 (busnr. 0001) te Niel.
In een groen kader kan u zowel binnen- als buitensporten doen.
• basketbal
• handbal
• voetbal
• volleybal
• badminton
• turnen

De sporthal heeft ook een leuke speeltuin en een cafetaria met ruim terras
De sporthal bezit een grote buitenparking die bereikt kan worden via de Landbouwstraat.
Informatie en reservatie kan u bekomen na 16u. op 03/451 11 81 of via boeking.sporthal@niel.be.
(voor clubs is er elk jaar een planningsavond voorzien, u aanmelden voor deze planningsavond is ten zeerste aangewezen)

U kan het retributiereglement hier terugvinden.

Binnenspeeltuin in de sporthal tijdens de Kerstvakantie

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar wordt de sporthal van Niel omgebouwd tot een prachtige binnenspeeltuin. Deze winterspeeltuin staat garant voor uren amusement. Kinderen mogen zich verwachten aan springkastelen en trampolines in alle vormen en maten. Tieners leven zich uit op de hindernissenbaan. De allerkleinsten amuseren zich in een creatieve peuterhoek. De mooie sporthal staat boordevol spelplezier. In de nieuwe speeltuin buiten kunnen kleine en minder kleine kinderen naar hartenlust ravotten. Tijdens deze editie mogen jullie nog meer attracties verwachten dan in de vorige edities. Het gezellige cafetaria zorgt voor een hapje en drankje. Wanneer: van vrijdag 26 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015, dagelijks van 13u. tot 18u. Waar: Sporthal & Speeltuin Niel Prijzen: hele namiddag 5 euro. Voor groepen hebben we speciale prijzen.
Verjaardagsfeestjes ?

Ook tijdens deze binnenspeeltuin is het mogelijk om uw verjaardagsfeestje te organiseren. Contacteer ons voor meer info op 0494/330 225.

Voor al de kinderen is er een kleurwedstrijd. Tekeningen zijn te downloaden van  http://kidsland.crazymonkeys.beof te verkrijgen in de cafetaria van de sporthal.