198 tieners trappen zomervakantie feestelijk af

Niel, 3 juli 2023 – Afgelopen vrijdag, op de vooravond van de start van de grote vakantie, organiseerde het lokaal bestuur Niel “We doen ‘ns zot”: een jeugdfuif voor alle 10- tot 16-jarigen die in de Rupelgemeente wonen of naar school gaan. Deze editie was opnieuw een schot in de roos, met net geen 200 jongeren die kwamen feestvieren.

De fuif is intussen aan haar tweede jaargang toe. Naast dj-sets met toffe beats, konden de feestvierders glitter tattoos laten zetten en zich een coole festivallook aanmeten. Wie honger had gekregen van al dat dansen, kon een lekker pakje friet scoren. Voor de ouders, broers en zussen was er opnieuw een aparte familiezone met springkastelen. 

“Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! We hebben deze keer nog meer ingezet op toffe randanimatie, zodat ze helemaal uit de bol kunnen gaan. Daarnaast breidden we de gastenlijst uit: niet alleen tieners die hier wonen, maar ook jongeren die in Niel naar school gaan kregen een uitnodiging. We zijn uiteraard heel tevreden met de mooie opkomst en de fijne reacties van de ouders en jongeren” aldus Ellen Brits, schepen van jeugd.

Voor meer informatie:
Lokaal bestuur Niel
Dienst Communicatie
communicatie@niel.be
03 451 11 10