MIRAGGIO NIEL

Laat al het tastbare los en breng jezelf in contact met je meest speelse fantasieën. Zonder jezelf af te vragen of die gedachten al dan niet kunnen bestaan in het hier en nu. Probeer te ontsnappen uit een wereld waarin we alleen voelen, ruiken, zien en horen. In onze hedendaagse maatschappij denken we te vaak dat dingen realistisch moeten zijn. Laat jouw creativiteit een gevecht aangaan met deze realiteit. Door meer gebruik te maken van je verbeelding open je poorten. Poorten die vrijheid uitstralen en rust in je gedachten brengen, door niet meer constant verbonden te zijn aan de realiteit.

Als fotograaf ben ik constant bezig met registrerende beelden. Ik ben ervan overtuigd dat ik daarom aan de hand van foto- grafische creaties mijn uitweg zocht naar verbeelding en creativiteit. Doorheen dit jaar ben ik begonnen met locaties te fotograferen waar ik plots leuke verbeeldingen zag. Ter plekke schreef ik dan op wat ik me net inbeeldde. Later schetste ik een tekening die weergaf hoe dat idee er voor mij fotografisch moest uitzien. Daar is de kiem van Miraggio ontstaan.

Alle foto’s die in deze verbeeldingen zijn verwerkt, heb ik zelf gefotografeerd op verschillende locaties. De basis is echter steeds een beeld ergens in Niel. Mirragio onstond oorspronkelijk in Brasschaat. Na een succesvolle expo groeit Miraggio verder en is nu Niel aan de beurt.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

gemeentehuis, atrium

Deel deze pagina

Filter op categorie