Dordrecht en de Biesbosch - Busuitstap met boottocht

Tijdens onze busuitstap beleef je de perfecte combinatie van stad en natuur.

In de middeleeuwen ontwikkelde Dordrecht zich tot een belangrijke handelsstad en was het één van de zes grote steden van het graafschap Holland.

Na een koffie of thee met gebak gaan we met een gids op stap door de prachtige binnenstad. Tijdens de rondleiding van ongeveer twee uur kom je langs indrukwekkende stadsgezichten en mooie architectuur. De oude binnenhavens herinneren nog steeds aan het rijke verleden van de stad. Een unieke kans om deze onbekende parel te ontdekken.

Na de warme middagmaaltijd in de stad vertrekken we met de bus naar De Biesbosch.

Daar schepen we in voor een ontspannende boottocht van circa twee uur door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De schipper vertelt je tijdens de rondvaart graag meer over dit ongerepte en indrukwekkende gebied, waar ook nog vele dieren leven.

's Morgens kan je kiezen uit drie opstapplaatsen: de Heideplaats te Niel om 7.15u stipt, het gemeentehuis van Schelle (Fabiolalaan 55) om 7.30u stipt of de bibliotheek van Hemiksem (Heuvelstraat 111-117) om 7.45u stipt.

De thuiskomst in de drie gemeenten is voorzien omstreeks 19u. De bus stopt dan weer op de drie oorspronkelijke opstapplaatsen.

Gelieve in te schrijven vóór 15 augustus 2023.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 64,00
Inwoner Hemiksem-Schelle-Niel - 58,00 euro, Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) - 0,00 euro, Opstap-pas Hemiksem - 11,5 euro

Waar

Parking Heideplaats

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel

Deel deze pagina