Muziekbijoekes - 3 dagen optredens

De Muziekbijoekes strijken opnieuw neer aan de sporthal in Niel.

Op vrijdag staat om 19u de Midnight Group op het podium. Zij zijn een vaste waarde in de muziekscène van Niel en brengen nummers uit hun vaste repertoire, van The Shadows tot De Kreuners.

Op zaterdag kan je om 19u volop komen genieten van Tania Zingt. Zij staat reeds 35 jaar op de planken en weet haar publiek te bekoren met nummers van de 60's tot de 90's.

Vanaf 21u is het dan aan Tine. Deze frontzangeres van de band Think Twice brengt tijdens dit solo-optreden volop muziek uit de fantastische jaren '80.

Zondag vieren we Vlaanderen Feest! en starten we om 14u met een bruisend optreden van Reginald en de Bosbeesten (3 tot 12 j). Met een fantastische live-band laten frontfiguren Pieter en Amanda oorwurmen vol energie los op kinderen en hun (groot)ouders. Van reggae en rock tot folk en dance. Over de avonturen van Reginald, de gekke aap tot en met een olifant als huisdier.

Om 16u kan je 4TACT aan het werk zien met hun legendarische 'De Strangers Tribjoet Show'. Met een gezonde dosis humor steken ze de grote hits van deze Antwerpse helden in een nieuw jasje. Zing mee met 'Antwârpe', 'Oh, mijne blauwe geschelpte' en 'Bij de rijkswacht' …

De optredens zijn gepland om door te gaan in openlucht.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel

Deel deze pagina

Filter op categorie