Buitenspeeldag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Die zetel uit, speelkleren aan, snacks en water bij de hand … het is tijd voor de jaarlijkse buitenspeeldag! Op woensdag 15 mei kunnen alle kinderen zich opnieuw uitleven in het sportpark van Niel*.


Niet alleen in Niel zal je kinderen zien buitenspelen. Het hele land wordt op 15 mei één grote speelplaats, inclusief de herkenbare lachsalvo's en kinderlijke kreten van plezier. Binnenshuis zal het eerder stil zijn, al zeker omdat de bekende kinderzenders niets zullen uitzenden op tv. Dit zal kinderen extra aansporen om naar buiten te gaan en te bewegen.


Op de jaarlijkse buitenspeeldag geeft het lokaal bestuur Niel alle kinderen graag een duwtje in de rug met een plein vol spellen voor groot en klein. Om deze buitenspeeltijd zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we wel om de leeftijdgrens van 12 jaar te respecteren.


*Lokaal bestuur Niel biedt geen opvang voor kinderen die niet begeleid zijn door een volwassene en is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.Praktisch

Wanneer? Woensdag 15 mei 2024, van 14.00 tot 17.00 uur.
Waar? Sportpark (Landbouwstraat 145).


Voor wie? Kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.


Toegang? Gratis.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Deel deze pagina

Filter op categorie