Jouw afvalkalender in een app? Recycle!

Hou jij niet zo van de ouderwetse papieren afvalkalender op een prikbord en krijg je liever mobiele herinneringen toegestuurd wanneer je welke afvalzak moet buiten zetten? Dan is de Recycle-app de oplossing. 

In praktijk stellen we vast dat de meeste Nielenaren de Niel app hoofdzakelijk gebruikten om de afvalkalender of de openingsuren van het containerpark te consulteren of om een melding te maken. Het eerste kan perfect in de Recycle-app – soms zelfs beter–, want de wijzigingen in de ophaalkalender werden in de Niel app niet altijd (op tijd) meegenomen. Het tweede kan gemakkelijk via onze website. Die heeft ook een mobiele versie en is dus zowel te gebruiken op jouw smartphone als op jouw computer. 

Wij blijven natuurlijk voluit inzetten op een goede communicatie en dienstverlening via onze andere kanalen: Niel Echo, de website en de sociale media. Op onze Facebook pagina en op www.niel.be kan u steeds alle actuele informatie terugvinden. Attesten en documenten aanvragen, een probleem melden of een afspraak maken met een van onze medewerkers kan ook eenvoudig via de website. En voor uw info over afvalophaling? Recycle-app!