Belastingkantoor Boom verhuist eind januari naar Mechelen

Het belastingkantoor op het Jozef Van Cleemputplein in Boom verhuist eind januari naar Mechelen. De FOD Financiën verlaat dat gebouw vanaf dan volledig.

Hebt u vragen over uw belastingen? U vindt heel veel informatie op fin.belgium.be, of u kan uw dossier raadplegen op myminfin.be. Als u daar uw antwoord niet vindt kan u terecht bij het contact center van de FOD Financiën op 02 572 57 57 of via het contactformulier.

Als particulier kan u voor vragen over uw dossier ook terecht bij het Centrum Mechelen op 02 576 10 70 of in één van de kantoren:

Zwartzustersvest 24, 2800 Mechelen

Kruisbogenhofstraat 24, 2500 Lier

Tijdens de aangifteperiode in mei en juni kan u in alle kantoren van de FOD Financiën en in heel wat gemeenten terecht om uw belastingaangifte te laten invullen. Concrete data en locaties vindt u vanaf april op fin.belgium.be of bij uw gemeente.

Als zelfstandige of KMO kan u terecht in het infocenter van de FOD Financiën op de Italiëlei 4, 2000 Antwerpen. Of u kan telefonisch contact opnemen met uw belastingkantoor en indien nodig een afspraak maken. U vindt de gegevens van uw belastingkantoor in de kantorengids op fin.belgium.be.