Bewegen Op Verwijzing

Dokter, ik wil wel meer bewegen, maar....

 
Bewegen Op Verwijzing helpt inwoners van Niel, Boom en Schelle meer bewegen

De gemeenten Niel, Boom en Schelle zijn gezamenlijk gestart met het project ‘Bewegen Op Verwijzing’, een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven en met steun van de Vlaamse overheid. Dankzij dit project kunnen huisartsen mensen met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar Kristel Verrydt. Zij is een Bewegen Op Verwijzing-coach.

 

Coach Kristel helpt mensen die te weinig bewegen, op weg. Ze zoekt samen met jou een beweegactiviteit die jou past en ze motiveert je om de eerste stappen te zetten en om vol te houden. Sluit je graag aan bij een sportvereniging of liever niet? Wil je dagelijks een beweegactiviteit inplannen of liever een keer per week? Wil je iets nieuws uitproberen of liever iets wat je vroeger ook deed? In overleg met Kristel kom je tot een beweegplan op maat dat echt bij jou past en rekening houdt met jouw gezondheidsrisico. Dat beweegplan kan gaan van een dagelijkse fietstocht naar het werk of de winkel tot een wekelijks dans-, zwem- of petanque-uurtje in de buurt. Lokale sportverenigingen doen ook mee aan Bewegen Op Verwijzing.

Praktisch:
Zin om te bewegen met de hulp van onze coach? Vraag dan een doorverwijzingsbrief aan jouw huisarts en neem contact op met Kristel via:

Je kan rekenen op maximum 7 uur individuele begeleiding door coach Kristel.
Bedoeling is dat je na de coaching, jouw actiever leven zelfstandig kan verderzetten.

Dankzij Bewegen Op Verwijzing geniet je van lage tarieven voor coaching. Voor een individuele sessie betaalt u 5 euro per kwartier, voor een groepssessie 1 euro per kwartier. Wie recht heeft verhoogde tegemoetkoming, krijgt een extra korting.

Meer informatie:

www.bewegenopverwijzing.be