Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang (BKO)

Lokaal Bestuur Niel is voor haar buitenschoolse kinderopvangdienst De Speelberg op zoek naar nieuwe parels:

Creatieve begeleiders met een hart voor kinderen

(aantal uren bespreekbaar - contractueel – bepaalde duur - onmiddellijke opstart mogelijk – IFIC verloning)

Word je enthousiast van het entertainen van kinderen? Hou je ervan om creatief aan de slag te gaan en het speelplezier en de zorg voor kinderen op de eerste plaats te zetten? Is werken in een team voor jou een must? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wat houdt deze functie in?

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme en een flinke portie humor voor de pedagogische begeleiding van kleuters en lagereschoolkinderen tijdens de buitenschoolse opvangmomenten. Je bouwt daarbij actief mee aan de werking van de kinderopvangdienst, met de focus op kwaliteit en klantgerichtheid. Je komt in een tof team van 10 collega’s terecht waarmee je samen het pedagogisch toezicht houdt over een groep van maximaal 180 kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Waar nodig kan je inspelen op de zorgbehoeften van de kinderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het team van De Speelberg is op zoek naar een speelse collega die zich snel thuis voelt in een team, maar die ook zelfstandig is en zijn of haar plan kan trekken. Bovendien ben je houder van een diploma secundair onderwijs (of daarmee gelijkgesteld) én van een kwalificatiebewijs vereist voor begeleiders buitenschoolse opvang erkend door Kind en Gezin (raadpleegbaar op www.kindengezin.be/sites/default/files/2021-06/kwalificaties-attesten.pdf). Heb je reeds ervaring in het werken met lagere schoolkinderen, dan heb je een streepje voor.

De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en zowel huishoudelijke (met betrekking tot de kinderopvang) als administratieve taken maken voor jou de job compleet.

Wat mag je van ons verwachten?

Een deeltijds contract (minstens 19 uren, brutomaandloon van minimum € 1.335,83 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€ 8), haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarspremie, 2de pensioenpijler (3%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, jaarlijks ecocheques, 35 verlofdagen (volgens prestatiebreuk), 15 feestdagen én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen! Check zeker ook onze onze Nielse troeven. 😉

Voel je het kriebelen? 

Solliciteer dan snel en bezorg ons jouw motivatiebrief, CV, het nodige diploma en kwalificatiebewijs en een uittreksel uit het strafregister (model 596.2) via onderstaande knop:

Ik wil solliciteren!

Heb je nog een vraag?

Het hr-team helpt je graag verder: personeel@niel.be of 03 451 11 10.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Kelly Nauwelaers, coördinator De Speelberg via kelly.nauwelaers@niel.be.