Cultuuragenda IVEBICA

De academie, cultuurdienst en de bibliotheken van IVEBICA stellen je graag het programma voor november en december voor. Voor meer info, surf naar www.ivebica.be, check de Facebook- of Instagrampagina of schrijf in op de nieuwsbrief!
 
Tentoonstellingsweekend voor niet-professionele kunstenaars
Hou jij je graag met kunst bezig in je vrije tijd? Heb je beeldend werk dat je wel eens zou willen tentoonstellen en woon je in Hemiksem, Schelle of Niel?De cultuurdienst van IVEBICA biedt je graag de ruimte om jouw schilderkunst, fotografie, tekeningen, beeldhouwwerk of installaties naast werk van andere kunstliefhebbers te ex- poseren.Eind april 2024 organiseren we een tentoonstellingsweek- end voor niet-professionele kunstenaars in Depot Deluxe te Hemiksem.
 
Deelname is gratis. Meer info en hoe je je kan aanmelden, vind je op www.ivebica.be of via 03 871 98 24.
 
Anzhela Hovhannisyan & Jean-Baptiste Lopin: Folk dances by great composers
Topvioliste Anzhela Hovhannisyan en pianist Jean-Baptiste Lopin brengen een wervelend klassiek programma. Met daarin volksdansen van de grootste componisten zoals Grieg, Brahms, Saint-Sae¨ns en Barto´k. Als unicum brengen ze ook werk van de Armeense componisten Khachaturian en Baghdasaryan.Anzhela vervolmaakte na haar studies in Armenie¨ haar opleiding aan gerenommeerde conservatoria in Brussel, Bergen en New York.Praktisch:

• Wanneer? Vrijdag 24/11/2023, om 20.00 uur
• Waar? Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk Niel
• Toegang? € 12 / € 8 (-26 j / leerlingen en leerkrachten academie HSN)

Academie voor Muziek Woord en Dans: Sintconcert
Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Speciaal voor onze allerkleinsten nodigen we Sinterklaas uit om te luisteren en te kijken naar wat zij al kunnen. Wie weet brengt hij ook nog iets lekkers mee voor al die flinke kindjes!? Je bent van harte welkom om mee te genieten van dit mooie concert.Praktisch:

• Wanneer? Zaterdag 02/12/2023, om 11.00 uur • Waar? Depot Deluxe Hemiksem
• Toegang? Gratis

Foto: Anzhela - Jean-Baptiste