Energiekhuis Infoavond Wijk Hellegat

Woon je in een wat ouder huis en schrik je soms van je energierekening? Of denk je eraan over te stappen op duurzame energie? Overweeg dan een renovatie en maak je huis voor de toekomst.

Bij een renovatie gericht op energie, worden werkzaamheden uitgevoerd die zowel de energieprestaties van je huis als je wooncomfort verbeteren. Denk hierbij aan isolatie van je dak en buitenmuren, het vervangen van ramen of het installeren van een warmtepomp. Hierdoor zal niet alleen je energieverbruik en bijbehorende factuur dalen, maar ook de waarde van je woning stijgen.

Je staat er niet alleen voor

Renovatiewerken kosten natuurlijk geld, maar er zijn gelukkig verschillende maatregelen die je financieel kunnen ondersteunen. Daarnaast biedt IGEAN, jouw Energie(K) huis, gratis advies en begeleiding.

Om je op weg te helpen nodigen de gemeente en het EnergieK huis je uit voor een infoavond op donderdag 25 januari. Hier maak je kennis met de diensten van het EnergieK huis en de leningen en premies waarop je beroep kunt doen. Je kan je ook meteen aanmelden voor gratis advies van een renovatiecoach. Heb je geen directe renovatieplannen, maar wil je wel tips om je energierekening te verlagen? Ook dan ben je van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: donderdag 25 januari 2024

Tijdstip: van 19.30 tot 21.00 uur

Locatie: natuur.huis De Paardenstal, Boomsestraat 22, Niel

Deelnemen aan deze bijeenkomst is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Inschrijven

Nu al gratis advies ontvangen? 

Kan je er op 25 januari niet bij zijn en wil je toch renovatieadvies ontvangen? Kom dan langs bij het EnergieK Loket voor een eerste gesprek. Op basis van jouw behoeften verwijzen we je door naar het begeleidingstraject dat het best past bij je renovatieplannen. Meer informatie lees je op www.igean.be/energiekloket

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er gebeurt in Niel?

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina