Externe jeugdkampen

Extra zomerkampen voor kinderen en jongeren

Tijdens de vakantie op kamp gaan is gigantisch populair. Helaas zitten deze kampen vaak razendsnel vol. Om het aanbod voor kinderen en jongeren tot 18 jaar te vergroten, slaat onze gemeente dit jaar de handen in elkaar met Skillz, Start 2 Fun en Junior Argonauts.

  • Skillz organiseert creatieve en technologische kampen. Op het programma staan onder meer naaien, handletteren, programmeren en vloggen. Surf naar hun website voor de volledige kalender en de inschrijvingen. Kinderen die in Niel wonen krijgen trouwens ook extra korting bij hun inschrijving (kortingscode: Niel).
  • Start 2 Fun is gespecialiseerd in sportkampen. Kinderen en jongeren kunnen kiezen uit een brede waaier van sporten, waaronder gymnastiek, voetbal, dans en tennis. Voor de allerkleinsten zijn er de kleuterkampen. Dankzij de samenwerking met onze sportdienst is er ook een speciale korting voorzien voor kinderen die in Niel wonen. Meer informatie vindt u op hun website.
  • Junior Argonauts, tot slot, biedt onderneemkampen aan voor tieners. Deelnemers kunnen er onder meer hun eigen game ontwikkelen of modelabel oprichten.

Wil u graag op de hoogte blijven van wat er gebeurt in Niel?

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrieven die u interesseren.
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina