GEZOCHT: jongeren om hun schouders mee onder jeugdhuis Jokot te zetten

Na jarenlange inzet, stopt de bestuursploeg van jeugdhuis (Jokot) ermee. Jokot blijft bestaan als jeugdhuis voor en door jongeren. Maar hiervoor hebben we gedreven medewerkers en bestuursleden nodig. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde jongeren om samen leuke ontmoetingsmomenten, avontuurlijke activiteiten en onvergetelijke feestjes te organiseren in het jeugdhuis.
 
Het lokaal bestuur van Niel investeerde de laatste jaren in haar vrijetijdsaanbod en -infrastructuur. Zo kreeg Jokot een nieuwe locatie: een gloednieuw jeugdhuis met daarbij een geweldige repetitieruimte voor muzikanten, vlakbij de sporthal. Na jaren inzet geeft de bestuursploeg de fakkel door aan een jongere generatie. We willen hen alvast bedanken voor hun inzet!
 
Ben jij of ken jij een fijne, slimme, creatieve jonge- re die ons jeugdhuis verder vorm wil geven de komende jaren? Een plek in het Jokot-team is niet alleen leuk en boeiend, maar ook een fijne leerschool. Je krijgt de kans om jouw talenten verder te ontplooien. Je leert er samenwerken in een hechte groep, ondernemingszin ontwikkelen, ervoor zorgen dat activiteiten zowel leuk als financieel gezond zijn, de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie nemen, en nog veel meer.
 
De kans om mee jouw stempel te drukken op het aanbod voor jongeren in Niel, vrienden voor het leven, ervaring die je een kickstart zal geven in je latere carrie`re en gewoonweg heel veel voldoening ... dat is wat jij ervoor in de plaats krijgt.
 
Waar wacht je nog op? Stuur ons een mailtje of bel ons even op voor een vrijblijvende babbel of om ons te laten weten dat je ervoor wil gaan!
vrije.tijd@niel.be
034511110