Heraanleggen voetpaden R. Berthoutlaan

Deze werken zijn gestart begin januari 2019 en gebeurt in 2 fases. De eerste fase is reeds afgerond. Dit is het stuk vanaf de Wirixdreef tot aan het kruispunt met de Schuttershofstraat.

De tweede fase behelst de voetpaden vanf de Schuttershofstraat tot aan de vluchtheuvel aan het gemeentehuis. Het voetpad aan de kant waar de woonhuizen staat als eerste op de planning en zal rond 1 februari 2019 af zijn.

Het voetpad aan de kant van de school staat op het programma uitgevoerd te worden op maandag 4 februari 2019. Rekeninghoudend met de belangrijke speler : het weer ! 

Het heraanleggen van het voetpad aan de kant van de school brengt vanzelfsprekend tijdelijk de nodige aanpassingen mee.

Vanaf 4 februari is het onmogelijk om enigszins nog op het voetpad aan de kant van de school te wandelen. Voetgangers, schoolgaande jeugd en ouders (ook met de fiets aan de hand) worden verzocht om het pas vernieuwde voetpad aan de overkant te gebruiken. Oversteken is mogelijk aan het zebrapad aan het gemeentehuis en aan de Schuttershofstraat. 

De dwarsliggende parkeerplaatsen aan de zijde van de school zijn onbruikbaar. Als u de kindjes komt op- of afhalen is kortparkeren (15 min.) toegestaan aan de overkant van de straat tegen de stoeprand.

De enkelrichtingstraat blijft nog steeds van kracht, richting komende van de Wirixdreef naar de Dorpsstraat. 

Het zijn de laatste loodjes, en misschien de zwaarste...hopende op uw begrip.

 

Meer info