Beweegroute “Huppelroute”

Kikker Moovie neemt u en uw kinderen vanaf het gemeentehuis 3 kilometer op sleeptouw doorheen de gemeente. Onderweg houdt uw sportieve gids halt voor een paar beweegoefeningen op maat van kinderen tussen 3 en 8 jaar. Zo trainen ze belangrijke vaardigheden zoals springen, lopen en draaien. Op deze route, aangeduid met groene pijltjes en toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s, liggen ook enkele speeltuinen en zitbanken.

Fun én fitness voor iedereen gegarandeerd dus, zeker als u de beweegroute doet met familie of vrienden!

Route (klik om te vergroten)

Wandel en maak kans op leuke prijzen

Gaat u op stap langs onze beweegroute? Neem dan zeker een foto en post die met #10000stappen en maak kans op een waardebon van AS Adventure, geschonken door Gezond Leven en Sport Vlaanderen.

Elke stap telt

Deze nieuwe beweegroute kadert in de actie “10.000 stappen: iedere stap telt” van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s, waaraan we samen met meer dan 200 Vlaamse gemeente en steden al enkele jaren aan deelnemen. Als “Gezonde Gemeente” willen we zo beweegvriendelijke buurten creëren die en inwoners stimuleren om voldoende stappen te zetten.