Jeugdhuis Niel terug open

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2024 10 u.

Welkom in het jeugdhuis in Niel

Vanaf 29 maart kunnen Nielse jongeren weer terecht in het jeugdhuis om het weekend in te zetten in goed gezelschap, met toffe activiteiten en een leuke sfeer. Elke vrijdag bij de instuif van 20.00 tot 24.00 uur en tijdens speciale events ben je er welkom voor een drankje, optredens, muziek en veel meer. Check hieronder de kalender en kom ook eens langs!

  • Vrijdag 29 maart: feestelijke opening
  • Vrijdag 3 mei : Warehouse (Houseparty)
  • Vrijdag 10 mei: Uitzonderlijk gesloten
  • Vrijdag 14 juni: Metal optredens i.s.m. de Academie Muziek en Woord

Vrijwilligers gezocht

Organiseer je graag evenementen, wil je af en toe komen tappen of heb je zin om je op een andere manier in te zetten voor het jeugdhuis? Word dan vrijwilliger! Samen een hechte en gastvrije ploeg van Nielse jongeren kan je zo mee een succes maken van onze jeugdhuiswerking. Interesse of vragen? Neem contact met ons op via vrije.tijd@niel.be.

Jeugdhuis zoekt naam

Het nieuwe team is er helemaal klaar voor… of toch bijna. Want één ding ontbreekt nog: een nieuwe naam! En om die te vinden hebben we jouw hulp nodig. Zet je brein aan het werk en deel alle creatieve ideeën uit die koker van jou. Uit alle inzendingen kiest een jury één winnaar. Die kan niet enkel diens gekozen naam op het vernieuwde jeugdhuis zien pronken, maar krijgt ook 10 drankjes cadeau. Waar wacht je nog op?

Vul hier je naamvoorstellen in!

Succes! We kijken ernaar uit om jullie ideeën te horen.