Kamp C : gratis (ver)bouwadvies

Bij de realisatie van uw droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen bijna niet meer weg te denken. Duurzaam bouwen is meer dan milieubewust bouwen. Er komen heel wat zaken bij kijken zoals kwaliteit, leefcomfort en gezondheid. Kamp C geeft u een antwoord op al uw bouwvragen.

Een bouwgrond of huis gekocht? Proficiat! Maar vooraleer u zich begeeft naar de dichtstbijzijnde architect of aannemer, laat u zich best goed informeren. De adviseurs van Kamp C, Provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, stoomt u helemaal klaar voor de volgende stap in uw leven.

Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient 

Hou er rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. Als particuliere verbouwer krijgt u een vol uur advies op maat over uw nieuwbouw of verbouwing.

Hebt u nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag.

Gezien de aanhoudende corona-maatregels kan u In 2021 maandelijks tussen 13 en 17 uur enkel een digitale afspraak maken met Kamp C.

WAAR WANNEER
Boom 7 juni van 13u tot 17u
Hemiksem 5 juli van 13u tot 17u
Niel 2 augustus van 13u tot 17u
Rumst 1 maart & 4 oktober van 13u tot 17u
Schelle 1 februari & 6 september van 13u tot 17u
Zwijndrecht 3 mei & 6 december van 13u tot 17u

Kan u niet terecht in uw gemeente, dan bent u ook welkom in een andere gemeenten. Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk.

Hiervoor kan u terecht bij de woonambtenaar van uw gemeente:

Voor gemeente Niel Marleen Hertogs. Marleen.hertogs@niel.be of 03/451 11 70