Kluswoningen te koop in Niel

DE SOCIALE HUISVESTINGSMAATSCHAPPIJ DE IDEALE WONING VERKOOPT 6 KLUSWONINGEN - SCHRIJF U NU IN!

De 6 kluswoningen worden via erfpacht verkocht. Door te kiezen voor een erfpachtregeling blijft de aankoop van een kluswoning erg laag.

De kluswoningen zijn oude sociale woningen die al een tijdje leeg staan en grondig moeten worden gerenoveerd. Door te kiezen voor een erfpachtregeling kan De Ideale Woning de aankoop van een kluswoning erg laag houden. U betaalt een eenmalige instapvergoeding (circa € 45 000) en een jaarlijks geïndexeerde gebruiksvergoeding (circa € 600). Zo kunnen ook bewoners met een laag inkomen voor een termijn van 70 tot 90 jaar genieten van een eigen woning.

De kluswoningen zijn wel verouderde woningen, waar al enige tijd geen moderniseringswerken meer zijn uitgevoerd. Als koper wordt u daarom verplicht om binnen de 5 jaar de kluswoning grondig te renoveren. De Ideale Woning begeleidt u bij de renovatiewerken.

Wilt u in aanmerking komen voor een kluswoning? Schrijf u dan nu snel in. Alle informatie, waaronder de voorwaarden, de wijze van toewijzing, de kenmerken van de kluswoningen enz., vindt u meteen op de website van De Ideale Woning: www.deidealewoning.be.