Lesgevers en begeleiders zomerschool 2024 (29 juli tot en met 9 augustus)

Lokaal bestuur Niel zoekt enthousiaste leerkrachten en begeleiders (actief, op pensioen of in opleiding) om tijdens de zomervakantie mee hun schouders te zetten onder het nobele project ‘Zomerschool’. Hiermee willen we, als aanvulling op het onderwijsaanbod, de meest kwetsbare kinderen een warme cocon bieden en hen onder professionele begeleiding klaarstomen om het volgende schooljaar vol vertrouwen te kunnen starten.

Hoe kan je helpen?

We zijn op zoek naar leerkrachten om in de voormiddag les te komen geven in een klasje van maximum 12 leerlingen of om als ondersteuner van de lesgever te functioneren. In de namiddag is begeleiding bij de activiteiten op of buiten de school heel welkom.

Idealiter kan je een engagement aangaan voor de volledige zomerschool (2 weken). Kan je niet de gehele periode of geen volle dagen? Neem gerust toch contact op dan bespreken we wat er mogelijk is.

Naast de dankbare leerlingen en ouders ontvang je natuurlijk ook een correcte verloning.

Praktische info

De zomerschool duurt 10 opeenvolgende weekdagen. We starten met lesgeven om 8.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Daarnaast is er een beperkte opvang voorzien vanaf 7.30 uur tot 17.00 uur.

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of om je kandidaat te stellen. Katy Declercq staat je graag te woord.

katy.declercq@niel.be

0478 485 735