Lokaal bestuur Niel lanceert nieuwe, digitale cadeaubon

Niel, 9 december 2022 – De N-€urobon, de cadeaubon van Niel, is al enkele jaren een vaste waarde in de Rupelgemeente. Om het gebruiksgemak voor ondernemers en consumenten te vergroten, lanceert het lokaal bestuur Niel nu een nieuwe, digitale bon. Die is onder meer ook online te koop en zorgt voor minder administratieve rompslomp bij de deelnemende zaken.

Wie een N-€urobon schenkt, kan zo trakteren op een winkeluitstapje of hapje en drankje bij een lokale zaak in Niel. Dat aanbod blijft, met extra gebruiksgemak erbovenop. De nieuwe N-€urobon is namelijk online verkrijgbaar via www.niel.be/cadeaubon, maar ook nog altijd in het Huis van de Nielenaar. Na betaling wordt de cadeaubon per mail bezorgd. Wie wil kan die daarna afprinten en op papier meenemen, of de bon gewoon op de smartphone tonen.

Betalen met de bon is makkelijk: de handelaar scant de QR-code, en alle administratie wordt automatisch afgehandeld via een veilig, digitaal systeem. Ook nieuw is dat consumenten het bedrag op de cadeaubon niet in één keer hoeven uit te geven. De restwaarde kunnen ze nakijken op www.niel.be/cadeaubon. Op dat platform vinden ze tevens een overzicht van alle deelnemende zaken.

“We zijn heel trots op deze N-€urobon 2.0. Die maakt het leven van alle betrokken partijen een stuk makkelijker. Hopelijk vinden de Nielenaren de weg naar deze nieuwe bon, en ontdekken ze zo alle fijne zaken in onze gemeente. Misschien liggen er binnenkort al een paar N-€urobons onder de kerstboom! Voor de oude, papieren N-€urobon hanteren we een uitdoofbeleid: deze bonnen blijven vanaf de uitgiftedatum nog één jaar geldig” aldus Niels schepen Steven Mattheus.

Alle info: www.niel.be/n-eurobon.

Voor meer informatie:
Lokaal bestuur Niel
Dienst Communicatie
communicatie@niel.be
03 451 11 10