Lokaal bestuur Niel organiseert gratis pronostiekspel tijdens WK voetbal

Niel, 20 oktober 2022 – Over exact een maand start het wereldkampioenschap voetbal. Het lokaal bestuur Niel haalt dat helemaal vanuit Qatar naar de Rupelgemeente: het organiseert namelijk samen met de lokale handelaars een gratis pronostiekspel, waarmee de Nielenaren in de prijzen kunnen vallen.

Meedoen is heel eenvoudig: deelnemers scannen de QR-code die ze vinden op affiches, flyers, en wedstrijdschema’s bij handelaars. Die leidt hen naar het Tifogame-spelplatform (www.tifogame.be/niel), waar ze nog een toegangscode moeten invullen. Die staan op de kleine codekaartjes die ook bij de deelnemende zaken liggen. Hierna kunnen ze hun pronostiek invullen voor de wedstrijd: in de groepsfase zijn dat enkel de wedstrijden van de Rode Duivels; vanaf de 8ste finales kan dat voor alle matchen. Na iedere wedstrijd worden de deelnemers gerankt: wie de wedstrijd uitslag het best inschatte, komt bovenaan te staan.

“Grote kampioenschappen, zoals het aankomende WK, leven ontzettend bij veel mensen. We wilden ook onze inwoners die beleving op een originele manier bezorgen, en tegelijk onze lokale handelaars kunnen steunen. Zo is de keuze gevallen op dit spel. Belangrijk is dat het helemaal gratis is.” zo vertelt schepen Steven Mattheus, die momenteel de bevoegdheid “lokale economie” waarneemt.

De tien beste spelers worden op het einde van het toernooi beloond met mooie prijzen, zoals N-€urobons of Rode Duivels op ware grootte. “Of de Rode Duivels eindelijk een prijs gaan pakken, is koffiedik kijken. We zijn wel zeker dat er in Niel een paar gelukkige winnaars zullen zijn!” besluit Mattheus.

Alle info: www.niel.be/pronostiekspel.

Voor meer informatie:
Lokaal bestuur Niel
Dienst Communicatie
communicatie@niel.be
03 451 11 10