Niel app

Gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Niel’.

 

Niel heeft vanaf heden een eigen mobiele applicatie. De gratis Niel-app bundelt informatie van de gemeentediensten, Nielse handelaars én verenigingen in één praktische app. Via de app kan je een put in de weg melden, een broodje bestellen of een afspraak maken bij je osteopaat.
 
Gemeentediensten
Dankzij de Niel app vindt u alle basisinformatie over de gemeentelijke diensten terug en kan u duidelijk en vlug communiceren met het gemeentebestuur. 1 druk op de knop en u staat rechtstreeks in verbinding met het gemeentehuis.
 
Meldingskaart
Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan het gemeentebestuur, samen met een foto en correcte locatiebepaling. De meldingskaart is eenvoudig in te vullen en komt rechtstreeks bij de juiste dienst terecht. Zo kan je via de app b.v. een put in de weg of een sluikstort melden (met een foto en gps-localisatie).
Maar omgekeerd kan je van de gemeente ook een bericht krijgen over wegenwerken en omleidingen of een noodsituatie. Het is zelfs zo, dat u zelf bij “notificatie instellingen” kan aanduiden waarover u wenst geïnformeerd te worden : noodgevallen, evenementen, nieuws, verkeer.

Handelaars
Je kan met de app ook een broodje bestellen bij je slager, een tafeltje reserveren bij je favoriete restaurant of een afspraak maken met je osteopaat. In de Niel-app vind je Nielse winkels, horecazaken en zorgverstrekkers. Je kan je met hen koppelen om b.v. op de hoogte te blijven van promoties en nieuws.
 
Verenigingen
Hetzelfde geldt voor verenigingen. Via de Niel-app kan je je sportclub laten weten dat je aanwezig zal zijn op de training of kan de chiro je laten weten dat je je kinderen best laarzen laat dragen bij de volgende activiteit.
 
UiT in Niel
Alle evenementen die plaatsvinden in Niel en ingebracht zijn in de UiTagenda vindt u terug in de Niel-app en kan je trouwens ineens downloaden in je persoonlijke agenda op je smartphone of tablet.
 
Dus… alleen maar voordelen, de app is gratis en u hebt het gemeentebestuur steeds bij de hand.
Je kan de Niel-app gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Niel’.