Niel Beach 2024

Binnenkort Niel Plage , en dus ook Beachvolley!

Het Beachvolleytornooi draait helemaal rond jouw plezier en sportieve uitdaging. Met de unieke tornooiformule beleef je een intense topdag: je speelt zeker vier wedstrijden, fluit er af en toe één, én je geniet van de toffe festivalsfeer.

Het beachvolleytornooi duurt altijd één dag. De eerste wedstrijd van jouw tornooidag start om 10 uur. We vragen je wel om op tijd te komen, zodat de andere teams niet op jou moeten wachten, en iedereen snel het terrein op kan.
Meld je vanaf 9 uur, en ten laatste om 9.30 uur aan. Ben je om 9.30 uur stipt niet aanwezig en aangemeld? Dan neemt een team op de wachtlijst jullie plaats in.

Hoe ziet de dag eruit?

Elke tornooidag bestaat uit een voorronde, waarin je vier wedstrijden van twee sets speelt, en een finaleronde, waarin je maximaal drie matchen van één set speelt. De voorronde is normaal rond 16 uur afgelopen. Hierna stellen we een rangschikking op, en selecteren we – op basis daarvan - de ploegen voor de finaleronde. De ervaring leert dat de finale normaal tussen 18 en 19 uur gespeeld is. De kans dat je ploeg tot de finaleronde doorstoot is vrij groot, maar vermindert naargelang het aantal ploegen in een reeks groeit.

Inschrijven? Dat kan vanaf nu!

Klik snel op onderstaande link voor meer info, of om gewoon meteen over te gaan tot inschrijving! We zien alle teams graag passeren op 9, 10 of 11 augustus 2024.
Inschrijven kan tot 8 augustus, 12u00.

Ik schrijf me in!