Niel Plage 2024 - Programma

Niel Plage Zomerbar is terug!

Het is weer zover! Dompel jezelf van 9 tot 18 augustus weer onder in de zomerse vibes van Niel Plage op de Heideplaats, waar het plein omgetoverd wordt tot een betoverend strand. Ontspan met verfrissende drankjes aan onze pop-up strandbar, geniet van beachvolleybaltoernooien, live optredens en een speciale kids-namiddag met leuke activiteiten. Mis ook onze unieke beach rommelmarkt niet!

Beleef de zomer op zijn best in Niel!

Hierbij een greep uit het aanbod!

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2024: Beachvolleybaltornooi

Op vrijdag 9 augustus is er vanaf 18.00 uur een after work beachvolleybaltornooi voor bedrijven. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus is er tussen 10.00 en 22.00 uur een tornooi voor diverse ploegen, gemengd of dames en heren apart. Fun en fitness gegarandeerd, dus!
Na het tornooi kan u bij de zomerbar terecht voor een verfrissend drankje en een lekkere knabbel!

Uren 10:00 – 20:00

Inschrijven voor het tornooi kan hier:

Ik schrijf me in!


Maandag 12 augustus 2024: Zandkastelen bouwen

Op maandag 12 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur bouwen kinderen straffe zandcreaties. Elk kind en ouder van harte welkom op de Heideplaats. Hou de schepjes, vormpjes en emmers alvast klaar!

Uren 14:00 – 16:00

Maandag 12 augustus 2024: ATV vertellingen

De ATV Vertellingen zijn terug! Ook op Niel Plage zullen de vertellingen neerstrijken op maandag 12 augustus. Gegarandeerd een avond vol humor, plezier en ambiance. Meer informatie over de avond, welk komisch talent er komt spreken vind je op de website van het lokaal bestuur van Niel.
"Sergej Lopouchanski"

Uren: vanaf 20 uur

Dinsdag 13 augustus 2024: Petanque tornooi

Op dinsdag 13 augustus wordt de Heideplaats voor één dag het decor van een heus petanque tornooi! Inschrijvingen kan vanaf 10.00 uur op de Heideplaats. De wedstrijden starten vanaf 11.00 uur, elke deelnemer krijgt een prijs! Meer info: p.c.niel@telenet.be

Uren: 11:00 – 17:30

Woensdag 14 augustus 2024: Q-party

Het vetste feestje van het jaar gaat jaarlijks door op 14 augustus wanneer Q-music in Niel langskomt met de Q-party. Een feest waar de muziek knalt en de sfeer altijd ongekend is. En nog vetter is dat de inkom, net zoals bij de andere activiteiten bij Niel Plage, volledig gratis is.

Uren 19:00 – 1:00 uur

 

Altijd al eens als een echte VIP willen feesten?

Dat kan tijdens de Q-Party op Niel Plage!
Met een VIP-arrangement krijgt u :

 • Toegang tot onze exclusieve VIP-zone, vlak naast het podium.
 • Drinks all party long.
 • Voor deze editie werken we samen met Food en Dreams uit Niel.
  Wat je mag verwachten;

  •  Tapasplank & brood met 3 dips

  •  Gazpacho soepje

  •  Traditionele paëlla

  •  Dessert assortiment

Kaarten kosten 95€ (82,18€ excl. BTW) en kunnen hier besteld worden.


Ik bestel hier mijn VIP-kaart!

 

Donderdag 15 augustus 2024: Nielse zomerklanken

Op Onze Lieve Vrouwen Hemelvaart, donderdag 15 augustus, transformeert Niel Plage in een magisch muziekparadijs. Laat je overdag betoveren door de kracht van lokale talenten op het podium en sluit de dag af met adembenemende optredens van enkele gerenommeerde artiesten zodra de avond valt. Mis deze feestelijke viering van muziek en gezelligheid niet op Niel Plage!

Met o.a. Steve Tielens en Cleymans & Vangeel

Uren: 14:00 – 22:00

Vrijdag 16 augustus 2024: Circus Hoger!

‘Hoger’ is een interactieve circusshow waarbij de kinderen totaal verwonderd naar kunnen kijken en ook actief mogen deelnemen. 
Kan het nog hoger? Ja, het kan nog hoger! Onder luid geroep van de kinderen proberen we telkens hoger en hoger te gaan. Hier hangt ook een knaller van een vuurshow aan vast!

Uren: 14:00 – 15:00

Vrijdag 16 augustus 2024: After work met Flying Pig

Op vrijdag 16 augustus brengt het afterwork concept Flying Pig zijn unieke sfeer naar Niel Plage. Vergeet de drukte van de werkdag en laat je samen met lokale bewoners, van de slager tot de dokter en pastoor, meeslepen in een gezellig samenzijn aan de bar. Ervaar de verfijning van het aperitieven met heerlijke drankjes en geniet van een gevarieerde selectie van overheerlijke foodtrucks om de avond zorgeloos te starten. Laat je betoveren door de magie van de Heideplaats, die wordt omgetoverd met feeërieke verlichting, vlaggenlijnen en staan tafels. De muziek van lokale artiesten zorgt voor de perfecte sfeer. Mis dit unieke evenement op Niel Plage niet!

Uren: 17:00 – 00:00

 

Zaterdag 17 augustus 2024: Niel Plage kids namiddag

Op 17 augustus, transformeert de Heideplaats tot een speelparadijs voor de kleintjes! Duik in de vrolijke sfeer met springkastelen en allerlei randanimatie. Laat de kinderen genieten van spetterende optredens speciaal voor hen. Een middag vol plezier en lachende gezichten staat op het programma. Mis dit feest voor de jongsten niet op Niel Plage!

Uren: 14:00 – 18:00 uur

Zaterdag 17 augustus 2024: Vlaanderen Zingt!

Op zaterdag 17 augustus komt Vlaanderen Zingt naar Niel. Samen met de organisatie zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste sfeermakers uit onze lokale verenigingen die op het podium voorzingen (zonder microfoon) en voor een stevige portie sfeer zorgen. Iets voor u? Laat het ons dan snel weten op vrije.tijd@niel.be

Uren: 19:00 – 23:00 uur

Zondag 18 augustus 2024

Geniet van live-optredens van Think Twice en Accent, en maak van deze dag een onvergetelijke afsluiting vol sfeer en lokale charme!

Uren: 17:00 – 20:00 uur

 

Je ziet het: voor elk wat wils, en veel daarvan!

Tot binnenkort op onze plage!