Niel Plage keert terug van 5 tot en met 14 augustus

Niel, 5 juli 2022 – De voorbije twee jaar strooide het coronavirus roet in het eten, maar begin augustus organiseert het lokaal bestuur Niel opnieuw Niel Plage. De Heideplaats wordt voor de gelegenheid tien dagen lang omgetoverd tot een strand. Iedere dag zijn er leuke activiteiten voor jong en oud, met als apotheose de Q-Party.

Voor deze editie keren vaste waarden zoals het beachvolleytoernooi en de zandkastelenbouw terug. Voor de kleinste Nielenaren zijn er onder meer een disconamiddag en een djembéworkshop. Nieuw dit jaar is “markt rond het plein”: de wekelijkse dinsdagmarkt gaat ook tijdens Niel Plage door, weliswaar in de Ridder Berthoutlaan. Verder is er een gezellige zomerbar. Op zondag 14 augustus strijkt de Q-Party nog neer in Niel, dat meteen het slotevenement is van het meerdaagse strandfestival.


“We zijn natuurlijk heel opgetogen dat we deze zomer opnieuw Niel Plage kunnen organiseren en van de Heideplaats het plezantste strand van ’t land kunnen maken. Er is een zee aan toffe activiteiten met voor ieder wat wils. We hopen de Nielenaren er massaal te verwelkomen en er samen een onvergetelijke editie van te maken” zo vertelt burgemeester Tom De Vries.

Het volledige programma en alle praktische informatie over Niel Plage is te vinden op www.niel.be/niel-plage.


Voor meer informatie:
Lokaal bestuur Niel
Dienst Communicatie
communicatie@niel.be
03 451 11 10