Speel kampioen met ons pronostiekspel tijdens het WK voetbal!

Gepubliceerd op donderdag 20 oktober 2022 12 u.

Op zondag 20/11/2022 start het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. En dat halen we helemaal naar Niel: we organiseren samen met de lokale handelaars een gratis pronostiekspel! Door mee te doen, maakt u kans op leuke prijzen zoals N-€urobons en Rode Duivels op ware grootte.

Hoe werkt het?
  1. Scan de QR-code die u binnenkort vindt op de affiches, flyers en wedstrijdschema’s bij handelaars en vul de toegangscode in. Die staat op de kleine codekaartjes die ook bij de deelnemende zaken liggen. Of bezoek de stand van Tifogame op de jaarmarkt en bemachtig zo nodige codes. U kan ook rechtstreeks surfen naar www.tifogame.be/wkniel.
  2. Maak een account aan.
  3. Vul uw pronostiek in voor de wedstrijden (in de groepsfase enkel de wedstrijden van de Rode Duivels; vanaf de 8ste finales alle wedstrijden).
  4. Na iedere match wordt uw resultaat berekend en opgenomen in een klassement.

Na afloop van het WK, organiseren we een feestelijke prijsuitreiking voor de winnaars van het spel.

Veel succes!

Tifogame is een gratis pronostiekplatform. Toch willen we ook waarschuwen voor de gevaren van gokken. Zit u met vragen? Of zoekt u hulp? Dan kan u terecht bij De Druglijn (www.druglijn.be of 078 15 10 20), www.gokhulp.be of SOS SPELEN (0800 35 777).