Start 2 Run

Na enkele jaren afwezigheid is de Start 2 Run weer terug in Niel! Dit jaar geven we de aftrap op maandag 18 maart 2024.

Wat is Start 2 Run?

Start 2 Run is een loopinitiatie geschikt voor zowel beginners als gevorderde deelnemers. Het programma is bedoeld om mensen stapsgewijs en op een toegankelijke manier te begeleiden naar het opbouwen van hun uithoudingsvermogen. Het einddoel? Voor de beginners is dat een half uur ononderbroken kunnen lopen. De gevorderden mikken op 10 kilometer.

Wie kan er deelnemen? 

Alle inwoners van Niel! Ook dit jaar zullen er sessies zijn voor beginnende en gevorderde deelnemers. Heb je geen ervaring met hardlopen of ben je er een tijdje tussenuit geweest en wil je de draad weer oppakken? In dat geval is inschrijven voor de beginnersgroep de beste keuze. Als je al regelmatig gaat joggen maar je je conditie verder wilt verbeteren, dan ben je van harte welkom in de gevorderde groep.

Wat is de kostprijs? 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren tot 18 jaar. Dit bedrag kan overgeschreven worden op het rekeningnummer BE55 0682 0735 8644 of cash betaald worden bij de eerste sessie. De meeste ziekenfondsen betalen het inschrijvingsgeld (deels) terug na het voorleggen van een diploma. Dit diploma ontvang je op het einde van de sessies.

Wanneer gaan we van start? 

  • Eerste sessie 18 maart 2024
  • Elke maandag en woensdag gedurende 10 weken
  • Beginners start 19u
  • Gevorderde start 20u
  • Bijeenkomen sporthal van Niel (Landbouwstraat 145, 2845 Niel)

Inschrijven

Schrijf je in