Toerisme Rupelstreek zit niet stil

Bij de start van dit toeristisch seizoen kunnen we meer dan ooit zeggen dat Toerisme Rupel volop gaat voor het concept van “Toerist in eigen land”. Het seizoen start met enkele leuke (ver)nieuwde producten die volledig coronaveilig zijn. We stellen ze graag aan u voor.

Nieuwe website vol inspiratie

Omdat online communicatie steeds belangrijker wordt is de website www.toerismerupelstreek.be in een heel nieuw kleedje gestoken. De nieuwe website geeft op een overzichtelijke manier al de toeristische activiteiten weer. Daarnaast is Toerisme Rupelstreek sinds eind 2020 eveneens terug te vinden op Instagram (toerisme_rupelstreek). 

Wandeling van het jaar: “Steenbakkertunnels herontdekt”

Wandelgekte wegens corona en een recordaantal kandidaten op de shortlist: dit wordt ongetwijfeld een topeditie van de wedstrijd Wandeling van het jaar!

De wandeljury koos uit al de kandidaten acht wandelingen die een plekje kregen op de shortlist. En ja hoor… ook dit jaar zit de Rupelstreek er weer bij. De wandeling “Steenbakkertunnels herontdekt” dingt mee naar de hoofdprijs. De combinatie erfgoed en natuur én het verhaal van de tunnels zijn zeker sterke troeven zijn in deze wedstrijd.

Wandelaars kunnen tot en met 31 augustus stemmen voor hun favoriet via www.wandelingvanhetjaar.be. In september maakt Toerisme Provincie Antwerpen de winnaar bekend.