Uitnodiging netwerkevenement ondernemers Niel - uitgesteld naar 6 juni

Ons netwerkevent ‘Wat is de impact van AI voor jou en je bedrijf?’ voor Nielse ondernemers in samenwerking met het Wetenschapspark op 14 maart wordt uitgesteld naar 6 juni. We stellen dan hetzelfde programma voor, dus van uitstel komt zeker geen afstel.

Vergeet je zeker niet opnieuw in te schrijven voor deze nieuwe datum! We zien je graag terug in juni voor een heleboel interessante inzichten en ontmoetingen.

“Wat is de impact van AI voor jou en je bedrijf?”

Het lokaal bestuur Niel en het Wetenschapspark nodigen ondernemers uit Niel graag uit voor een netwerkmoment met lezing op 6 juni 2024.

Programma

19.15 uur: Deuren open

19.30 uur: Welkomstwoord lokaal bestuur Niel en Wetenschapspark

19.45 uur: Lezing “Wat is de impact van AI voor jou en je bedrijf?”

21.15 uur: Netwerkdrink

Praktisch

Wanneer: donderdag 6 juni - 19.15 tot 22.00 uur

Locatie: Wetenschapspark - Incubator Darwin Galileilaan 15, 2845 Niel

Inschrijven is gratis maar wel verplicht

Indrukwekkende ontwikkelingen in AI, ofwel Artificiële Intelligentie, volgen elkaar snel op. In deze lezing op donderdag 6 juni 2024 in Incubator Darwin op het Wetenschapspark, praten we je bij over de huidige stand van zaken, ontleden we wat AI nu eigenlijk is, wat het nu al kan, en wat het voor jou en je bedrijf betekent. We zullen het onderscheid maken tussen de hype en de praktijk. Ook laten we zien hoe je nu al met AI-toepassingen aan de slag kan, zelfs zonder veel achtergrondkennis of kennis van programmeren. Naast deze kansen, brengen we ook in kaart wat juist de risico’s en uitdagingen zijn van AI.¬†

Sprekers: Levi Slap, docent AI bij KdG die ook werkzaam is bij het bedrijf AG Solution, en Remco van Schadewijk, coördinator van de onderzoekslijn data science voor de industrie en van de KdG-brede onderzoekslijn digitalisering, zullen de lezing verzorgen.

Inschrijven