Afdelingshoofd grondgebiedzaken

(A1a-A3a – contractueel – voltijds – onbepaalde duur)

Nieuwsgierig naar een loopbaan binnen een maatschappelijke context? Zin om met een jong managementteam een nieuwe koers te zetten? Op zoek naar een uitdaging waarbij je kan groeien én er ook nog tijd overblijft voor een leven naast je job? Goesting om een team te leiden naar klantgerichte resultaten? 4x JA? It’s a match!

Wat houdt de functie in?

Als afdelingshoofd grondgebiedzaken ben je lid van het managementteam van lokaal bestuur Niel en krijg je het mandaat om je stempel te drukken op alle grondgebonden projecten.

Je neemt daarbij een 40-koppige afdeling op sleeptouw waarbij je jouw visie voor de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente kan vertalen naar de rol van iedere medewerker. Deze visie bepaal je op vlak van ruimtelijke planning, milieu-, duurzaamheids-, mobiliteits- en GIS-beleid en op het gebied van openbare werken en werken in eigen beheer. Op een projectmatige aanpak draag je actief bij tot de nodige veranderingsprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor de dossiers die vanuit jouw afdeling worden voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen en de gemeenteraad. Tenslotte zorg je voor de opvolging en de toepassing van het wettelijk kader.

Nieuwsgierig naar onze lopende projecten? Je kan ze hier ontdekken.

Naar welk talent zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld, of je bent in het bezit van een bachelordiploma en kan een eerste werkervaring voorleggen. In dit laatste geval dien je ook te slagen voor een capaciteitstest (deze wordt jou op 15 juni toegestuurd).

Jouw belangrijkste troeven zijn jouw klantgerichtheid, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidszin. Je bent een integere en authentieke leider en een goede organisator die denkt in oplossingen en verbetermogelijkheden.

Tenslotte maak je snel de wet- en regelgevingen eigen die van toepassing zijn binnen de openbare sector. Het Nederlands kent voor jou geen geheimen.

Wat mag je verwachten?

Een voltijdse tewerkstelling (38 uur) in een organisatie die vooruit wil, brutomaandloon tussen € 3.641,48 en € 6.408,01 waarbij relevante ervaring in rekening wordt gebracht, maaltijdcheques (€ 8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering, pensioenfonds (3%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, flexibele uren, ecocheques, 35 verlofdagen + 15 feestdagen, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen ! 

Pssst… check zeker ook alle Nielse troeven! 😉

De functiebeschrijving kan je onderaan deze pagina vinden.

Voel je het kriebelen?

Stel je dan ten laatste op woensdag 14 juni 2023 kandidaat via onderstaande sollicitatieknop. Stuur je motivatiebrief, cv, hoogst behaalde diploma en uittreksel strafregister telkens in het Nederlands door.

Ik wil solliciteren!

De selectieprocedure bestaat uit:

  • een schriftelijke thuisopdracht: je krijgt de opdracht op donderdag 22 juni. Indienen kan tot en met vrijdag 2 juli.
  • een mondelinge proef op donderdag 6 juli.
  • een assessment.
Heb je nog een vraag?

Contacteer het HR team via personeel@niel.be of bel 03 451 11 10. Zij beantwoorden al jouw vragen met een glimlach 😊.