Videolessen sociale media voor ondernemers

Sociale media maken meer dan ooit deel uit van ons dagelijkse leven. Ook voor ondernemers zijn ze belangrijk om (potentiële) klanten aan te spreken. Om u daarbij te helpen, bieden we een jaar gratis videolessen over sociale media aan die u kan volgen waar en wanneer u wilt! 

Op het Someflex-platform leert u onder meer hoe u met Facebook, Whatsapp en Instagram aan de slag kan en hoe u aantrekkelijke posts maakt. Verder vindt u er een inspiratiekalender en heel wat nuttige tips en tricks. Als kers op de taart is er een uitgebreide community waar u uw vragen kan stellen aan andere cursisten en experts. 

Voor wie

Ons lokaal bestuur biedt één jaar gratis lessen aan voor zelfstandigen die gevestigd zijn in Niel en waarvan dat ook officieel is geregistreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen. 

Hoe aanvragen ?

Interesse om een jaar lang gratis bij te leren op uw eigen tempo? Schrijf u dan in via economie@niel.be, met vermelding van uw voornaam, familienaam, bedrijfsnaam en ondernemingsnummer. Snel zijn is de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt.