Wegenwerken Matenstraat

De Matenstraat is de belangrijkste invalsweg van onze gemeente. Het structureel verbeteren van de verkeersveiligheid, vooral voor de zwakke weggebruiker, en het garanderen van een vlotte doorstroming zijn voor het gemeentebestuur, bij de geplande heraanleg in 2023, prioritair. Omwille van de complexiteit van het project werd er het voorbije jaar hard gewerkt, in overleg met de verschillende mobiliteistpartners om de eerste ontwerpen op te maken.

Ondertussen is de voorbereidende fase achte de rug en willen we u graag enerzijds informeren over de stand van zaken, het verdere verloop en de toekomstplannen in de Matenstraat. Anderzijds willen we in deze fase ook alle feedback verzamelen, zodat we het ontwerp verder kunnen perfectioneren.

Op 1 april 2021 vond een digitale infovergadering plaats. U kan de presentatie op deze webpagina terugvinden en hier de opname herbekijken. 

Vragen stellen kan nog steeds

Indien u nog met vragen kampt, willen we deze graag beantwoorden. Misschien staat uw antwoord al tussen de FAQ hierna? Mocht dit niet het geval zijn: als bijlage (onderaan deze websitepagina) vindt u alvast een formulier waarmee u uw bekommernis of vraag kan overmaken. Indien uw vraag persoonlijk dient behandeld te worden, zullen wij u nog contacteren. Is uw vraag van algemeen belang, dan zal uw opmerking of vraag aan de FAQ toegevoegd worden.

FAQ

Tijdens de vorige info infovergadering kregen omwonenden de kans om vragen te stellen en opmerkingen te formuleren. Her en der hebben we ook reeds enige bezorgdheden opgevangen. De belangrijkste vragen en onze feedback hierop vindt u terug in onze FAQ.

FAQ

Proefopstelling knip Ringovenlaan

Meer info in verband met de knip van de Ringovenlaan ter hoogte van de Matenstraat vindt u hier.

Meer info