Onze collega's aan het woord

Kristel Vermeiren, balie:

"Waarom ik graag voor het lokaal bestuur Niel werk? Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen, bij te leren en nieuwe horizonten te verkennen. Ik begon bijvoorbeeld op de technische dienst en groeide daarna door naar de dienst Milieu. Nadien werkte ik een paar jaar als GAS-ambtenaar. Vandaag sta ik aan de balie van het Huis van de Nielenaar. Op die 35 jaar heb ik me nog geen dag verveeld!"

Bart Van Limbergen, groendienst:

"Ik vind het fantastisch om iedere dag samen met alle collega's mee te helpen om van Niel een fijne plek te maken om te leven. Ook de goede balans tussen werk en privé is een belangrijke troef. Ik ben onlangs papa geworden en kan zo genoeg tijd met mijn gezin doorbrengen. Nog een bonus: ik heb nooit last van files (lacht)!"

Kelly Nauwelaers, buitenschoolse kinderopvang:

"De collega's hier hebben een hart van goud en zijn enorm flexibel. Iedereen staat altijd klaar om te helpen of om een tandje bij te steken als het nodig is. We doen iedere maand tijdens de middagpauze ook een leuke activiteit met het hele team: volksspelen, badminton, een wandeling langs historische plekjes in Niel of een winterbarbecue. Echt heel fijn om te doen en het zorgt voor een leuke groepssfeer!"